Je bent het waard

Wil jij ook een professionele fotoshoot voor je portfolio, om je in te kunnen schrijven bij een bureau of droom jij ervan een model voor een dag te zijn? Dan ben je bij Studio Sprankel aan het juiste adres.

Door het benadrukken van je sterke punten en met behulp van visagie, hairstyling en enkele tips & tricks sta je mooier dan ooit op de foto!
Modelfotografie duur? Nee hoor, voor een uitgebreide fashion / glamour / setcard fotoshoot betaal je slechts € 275,=!

En…

zo’n modellen-glamourshoot is natuurlijk ook erg leuk om cadeau te geven of te krijgen!

Uitgebreide portfolio shoot € 275,00

Wat kun je verwachten?

  • Fotoshoot in mijn studio in Amsterdam.
  • We variëren met verschillende belichtingstijlen, verschillende achtergronden en veel verschillende poses
  • Verschillende kledingwissels (neem vooral een aantal looks mee!)
  • We zijn in totaal ongeveer 2 – 2,5 uur bezig, we maken er een leuke middag van!
  • Maak zelf je selectie! Je ontvangt alle foto’s in het klein in een contactsheet, zodat je daarmee een keuze kunt maken.
  • Laat de fotonummers aan mij weten en ik ga ze mooi bewerken in Photoshop: achtergrond egaal, subtiele huidretouche, extra stralende ogen, optimaliseren kleur en contrast.
  • Je ontvangt via WeTransfer 15 van de beste foto’s op hoge resolutie en op webresolutie. Wil je meer foto’s? Geen probleem, elke extra foto is 10 euro.

Visagie

Wil je ook een professional voor visagie en hairstyling boeken?
Laat het me weten, dan zorg ik dat er een professional voor je klaarstaat.
Kosten visagie: € 75,00 (af te rekenen met visagist)

Hoe gaan we te werk?

Na ontvangst met koffie of thee bespreken we je wensen en de mogelijkheden. We starten met de visagie. Je krijgt professionele make-up en je haar wordt in model gestyled. Als de visagie klaar is beginnen we met de shoot. Ik maak verschillende foto’s, variërend van full body shots tot portretten. Neem voor de variatie vooral extra kleding mee. We gaan er een leuke middag van maken, het is vooral een plezierige dag.

Op je mooist

Tijdens het fotograferen coach ik je bij het poseren, zodat je er op je mooist uitziet. De foto’s zijn zeer geschikt voor je portfolio voor model- en castingbureaus. Indien wenselijk, kan ik je adviseren over de samenstelling van de serie.

Tips

Probeer de dagen voorafgaand aan de shoot uitgeslapen te zijn. Verwen jezelf met scrub- en voedende crèmes. Verzorg je nagels en bedenk welke kleding je mee wilt nemen. Geniet alvast van de voorpret.